[F]ollowers

Wednesday, November 16, 2011

my 1st video YOUTUBE:p 2011 huhu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
salam,
apa sebenar tuh dOTA...huhuhu..sebenarnye tuh short form kpd game online, Defense of the Ancients..<nk thu psl game nie klik sini - rajin2 la survey kt wiki..heh>

nk di jadikan cerita, roomate ak sorg nie hari2 kot main game ni, so tibe2 je ad idea nk video ni..huhu..mase HOLIDAY kan, mmg xde keje lain nk buat walaupun assignment berlambak2, tambah pulak baru habis cuti mid sem..huhu..
so, kiteorg pakat2 satu room wt short filem niee..huhu
kebetulan pulak dkt U skrg ni sibuk sgt dgn tournament dOTA tuh ..ap seh =_='..err
sinopsis ringkas VIDEO dibwh:Mangsa tlh di serang oleh pembunuh & ketika ini ia  x disedari oleh sahabatnya yg sedang tekun bermain dOTA..itulah yang menjadi misteri kpd game nihh..<tu lah dh sibuk sgt main game ni>


aishhhhh, tu la nk disampaikan sebenarnye..err
game nie, main kejap jer..xlame pun..tapi biler dah main..mmg dah xingat dunia dahh..hahah
MISTERI la jugakkk..klau tgk video bwh nnt, mmg TEKUN gleer die main game nihh, hah mmg tu lah hari2 dia hadap game tuhh..huhuhu..


ape2 pun, semua org ad cara nak menghilangkan keBOSANan masing2, hah nihh tgh bosan, tuhh dia dh siap short movie niee...under new project tr33 m3d1a <tree media>..huhuhuh..
harap boleh popularrr mcm vlogger kt YOUTUBE 2 nnt..errr, brangan xsudah2..aishh
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comment:

  1. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete